Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Gradient Skin

{fbt_classic_header}

Τελευταια αρθρα:

latest

Μέριλιν Μονρόε: Αδημοσίευτες φωτογραφίες με το γυμνό σώμα της στο νεκροτομείο (vid)

57 χρόνια μετά το θάνατό της σε ηλικία μόλις 36 ετών, η Μέριλιν Μονρόε εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη. Η Μέριλιν Μονρόε ...




57 χρόνια μετά το θάνατό της σε ηλικία μόλις 36 ετών, η Μέριλιν Μονρόε εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα Κυριακής 5 Αυγούστου του 1962, στις 3:45 π.μ., στο σπίτι της στο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες. Ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατό της σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.



Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο και δεν αναζητήθηκε από κανέναν για περισσότερες από 24 ώρες.  Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, σχεδόν 60 χρόνια μετά τον θάνατό της, υπάρχουν αδημοσίευτες φωτογραφίες που απεικονίζουν το γυμνό νεκρό της σώμα στο νεκροτομείο, οι οποίες παραμένουν ακόμη κρυμμένες και κανείς δεν γνωρίζει την τοποθεσία.

Η πληροφορία αυτή αποκαλύφθηκε σε ντοκιμαντέρ του Fox News που θα προβληθεί σήμερα Κυριακή, από τον γιο του φωτογράφου του περιοδικού Life, Λι Γουάινερ. Όπως ανέφερε, ο πατέρας του κατάφερε να βγάλει δεκάδες φωτογραφίες από τη γυμνή σορό της θρυλικής σταρ του Χόλιγουντ μέσα στο νεκροτομείο.



Ο Γουάινερ, όπως αποκαλύπτει ο γιος του Ντέβικ, δωροδόκησε το προσωπικό του νεκροτομείου με ένα μπουκάλι ουίσκι για να μπορεί να εισέλθει στην απαγορευμένη περιοχή και, όπως εξηγεί, δεν ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσε το ουίσκι ώστε να αποκτήσει πρόσβαση σε περιοχές όπου απαγορευόταν η είσοδος.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια