Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Gradient Skin

{fbt_classic_header}

Τελευταια αρθρα:

latest

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ: Δημήτρης Χορν (9/3/1921-16/1/1998): Ο άνδρας που αγάπησαν οι γυναίκες - Έρωτες, γάμοι, χωρισμοί [εικόνες & βίντεο]

Ο Δημήτρης Χορν αγάπησε πολύ το θέατρο. Όπως αγάπησε και πολύ τις γυναίκες. Κι όπως τον αγάπησε το θέατρο, έτσι τον αγάπησαν και οι γυνα...

Ο Δημήτρης Χορν αγάπησε πολύ το θέατρο. Όπως αγάπησε και πολύ τις γυναίκες. Κι όπως τον αγάπησε το θέατρο, έτσι τον αγάπησαν και οι γυναίκες.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί, ερωτευόταν συχνά, από μικρό παιδί.

«Aπό τα έξι χρόνια μου και μετά δεν μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου να μην είναι ερωτευμένος, δηλαδή συγκινημένος με κάποιο πρόσωπο. Θα 'λεγα πως ήμουν ερωτευμένος με τον έρωτα. Eνώ  δηλαδή ήμουν ένα πολύ κεφάτο παιδί, ξαφνικά, μελαγχολούσα φοβερά κι έγραφα θλιμμένα ποιήματα. Mε μελαγχολούσαν αυτοί οι έρωτες... Ή η ζωή». 

Κι όμως, από την αρχή, αμφισβητούσε τον εαυτό του. Ίσως γι΄αυτό παραμένει ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς που γέννησε η Ελλάδα, γοητευτικός και ταλαντούχος. 

«Δεν αξίζει ο κόπος να γίνεται λόγος για μένα γιατί δεν παρουσιάζω τίποτε το εξαιρετικό»: Ήταν 22 ετών και ήταν (ίσως) η πρώτη συνέντευξή  του, στο περιοδικό «Παρθενών», στις 3 Μαΐου του 1943, με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση, στην «Φωνή της καρδιάς». Ο Δημήτρης Χορν όμως έκανε λάθος. Τα χρόνια που ακολούθησαν δεν δικαίωσαν τις νεανικές του σκέψεις. Κάθε άλλο. 


Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια